market@yxchairs.com +86-572-5010980

PU lederen gamingstoel

Racing computerstoel met ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat je lang kunt zitten, waardoor je je kunt concentreren op je werk, studie en spel.

Beschrijving

Specificatie

productnaam
PU lederen gamingstoelProductafmetingen27,3 x 28 x 44,5 inch
Max. Gewichtsaanbeveling250 pondproduct gewicht44 pond
Oorsprong van de plaats
Zhejiang, ChinaMateriaalPVC-bekleding

PU lederen gamingstoelmet ergonomisch ontwerp zodat u lang kunt zitten, zodat u zich kunt concentreren op uw werk, studie en spel. Dikkere zittingen en rugleuningen bieden meer comfort, en hoofd- en heupkussens kunnen uw nek en ruggengraat tot op zekere hoogte beschermen.


Kenmerken

De functies omvatten 360 graden rotatie, aangename schommelfunctie en 90 tot 180 graden verstelbare achterwaartse beweging. Als je wilt ontspannen, kun je bijna horizontaal gaan liggen. Bovendien kan de massagefunctie uw vermoeidheid verlichten, zodat u een frisse geest krijgt om uw werk of spel voort te zetten.

Racing computerstoelen zijn geschikt voor vele gelegenheden. Voor op kantoor maakt de racecomputerstoel de werkomgeving jonger, creatiever en dynamischer. Dit is een trend voor gezinsruimtes, vooral voor de kamers van jonge mensen' s. Ze zijn ook populair op feesten en partijen.Voordelen


180 graden kantelbaar

De hoge rugleuning kan in elke hoek tussen 90 ° en 180 ° liggen, zodat u de meest comfortabele positie kunt kiezen. Geavanceerd mechanisch lagerontwerp en hoogwaardig metaalstaal zijn voldoende om de gebruiker te beschermen tegen een plotselinge val bij het achterover leunen van de stoel. 90 graden is geschikt voor werk, waardoor u zich kunt concentreren en uw werkefficiëntie kunt verbeteren. 100 graden is geschikt voor games. Het bootst de zithoek van een racewagen na en geeft je een geweldig gevoel bij het spelen van videogames. 130 graden is meer geschikt om te lezen, zodat je je lekker kunt uitstrekken en gemakkelijk kunt genieten van de spirituele lunch. Liggen op 180 graden geeft hetzelfde plezier als in bed liggen. Een lunchpauze helpt je weer aan het werk te gaan.


25 graden heen en weer zwaaien

Vergeleken met de 20 graden schommel van andere merken, vergroot de race-computerstoel de schommelhoek en de flexibiliteit. Een verticale hoge rugleuning van 90 graden zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk, terwijl u met een schommel van 25 graden kunt ontspannen terwijl u tegen de rugleuning van uw stoel leunt. Open de bumper, draai de knop onder de stoel eraf, stel hem in de juiste hoek, je kunt genieten van de relaxte functie!Productweergave

racing computer chair

racing gaming chair


Verpakking

gaming chair


FAQ

Kan ik monsters krijgen?

Ja, er is een voorbeeld beschikbaar. We begrijpen veel over klanten' zorgen maken over de kwaliteit. En we verwelkomen een kleine Qty-bestelling als proefbestelling.

Welke' s is uw doorlooptijd?

ongeveer 25-35 dagen afhankelijk van de bestellingen. Als u dringend bent, kunnen we de bestelling ook op uw verzoek regelen.

Hoe lang heb je garantie?

Meestal garanderen we 2 jaar garantie.

Kun je producten aanpassen?

Ja, we vinden het leuk dat klanten hun eigen idee over de producten met ons bespreken, waardoor we de markt beter leren kennen.

Hoe ga je om met klanten' klachten?

We zullen een vergadering hebben na ontvangst van een klacht en de klant op de hoogte stellen van al onze vorderingen totdat we een bevredigende oplossing hebben gevonden.

Kunt u ons korting geven?

Korting is bespreekbaar voor verschillende hoeveelheden.
Hot Tags: pu lederen gamingstoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen