market@yxchairs.com +86-572-5010980

Lederen ergonomische gaming stoel

uw ideale keuze voor werken, studeren en gamen. De 002-serie met ergonomisch ontwerp is een van onze meest populaire producten. Met een verstelbare hoofdsteun en lendenkussen troost het zowel de cervicale als de lumbale wervelkolom. De hoekregelaar in racestijl helpt u tegelijkertijd te genieten van achteroverleunen en schommelen.

Beschrijving

uw ideale keuze voor werken, studeren en gamen. De 002-serie met ergonomisch ontwerp is een van onze meest populaire producten. Met een verstelbare hoofdsteun en lendenkussen troost het zowel de cervicale als de lumbale wervelkolom. De hoekregelaar in racestijl helpt u tegelijkertijd te genieten van achteroverleunen en schommelen. Zitkussen en stoelrug vol spons met hoge dichtheid houden je comfortabel na een dag zitten. Het ergonomische ontwerp en het hoogwaardige materiaal maken yuexin stoelen perfect voor zowel thuis als moderne kantoren. Upgrade uw gaming office set-up met yuexin.


Kenmerken van lederen ergonomische gaming stoel

Ergonomische ontwerpen

Met gesegmenteerde gewatteerde ontworpen om sterk voorgevormde ondersteuning te bieden waar en wanneer u het het meest nodig hebt. Verstelbare hoofdsteunen en lendenkussens, evenals gewatteerde armleuningen bieden allround comfort.

Comfortabele speelstoelen

Hoofdsteunkussen & lendenkussen, bredere armleuningen met ergonomische vorm, groter zitkussen, bredere rugleuning van de stoel biedt luxe en comfort, of het nu wordt gebruikt voor intense gamesessies en klimmen naar de top van het klassement, of lange werkdagen

Materiaal van goede kwaliteit

Hoogwaardig PU-leer, dikkere spons met hoge dichtheid met grote veerkracht en hoge permeabiliteit, wordt geleverd met geïntegreerd metalen frame. Heavy duty stoelvoet met zwenkwielen vormen een uitstekende stabiele structuur.


High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair (2)

High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair


High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair (3)


Hot Tags: lederen ergonomische gaming stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen