market@yxchairs.com +86-572-5010980

High-Back Racing Ergonomische Gaming Stoel

Een racecar-achtige gamingstoel die luxe en comfort biedt, of het nu wordt gebruikt voor intense gamesessies en klimmen naar de top van het klassement, of lange werkdagen.

Beschrijving

De High-Back Racing Ergonomic Gaming Chair biedt luxe en comfort, of het nu wordt gebruikt voor intense gamesessies en klimmen naar de top van het klassement, of lange werkdagen.

Met gesegmenteerde gewatteerde ontworpen om sterk gevormde ondersteuning te bieden waar en wanneer u het het meest nodig hebt, is deze ergonomische stoel ook uitgerust met een uitschuifbare voetsteun voor positieversterking. Verstelbare hoofdsteun en lendensteunkussens, evenals gewatteerde armleuningen bieden allround comfort.

Vind uw optimale positie door uw stoel op te heffen of te laten zakken en te leunen tussen 90 - 180 graden met kantelspanningsverstelling en oneindige vergrendelingsposities. Zachte, gewatteerde armleuningen draaien met de stoel terwijl deze achterover leunt. Volledige 360 graden draairotatie maakt dynamische beweging mogelijk.


Kenmerken van high-back racing ergonomische gaming stoel


NIEUW ONTWERP EN CREATIEF

Liggende bureaustoel heeft een nieuwe gaming-styling, lendensteun en royaal gewatteerd, gemakkelijk om eventuele rugpijn te elimineren die u ervaren als gevolg van zittend zitten en helpen uw geest te ontspannen en druk te verlichten. Computerstoel bureaustoel gaming stoel executive stoel.


EENVOUDIG IN TE STELLEN

Onze bureaustoel wordt geleverd met alle hardware en benodigde gereedschappen. Volg de instructies voor gamestoels, je zult gemakkelijk te installeren zijn, en de geschatte montagetijd van de computerstoel in ongeveer 10-15 minuten, ondersteunt tot 250 pond. Bureaustoel gaming stoel computer stoel ergonomische stoel.


360-GRADEN DRAAIBAAR EN BEHOORLIJK ROLLEND

De bureaustoel heeft te bieden dat u de stoelhoogte van de stoel persoonlijk aanpassen aan uw behoeften, en het biedt ook de 360 graden draaibare positie en soepel rollende zwenkwielen, grote stabiliteit en mobiliteit. Executive stoel gaming stoel computer stoel bureaustoel.High Back Ergonomic Racing Chair


High Back Ergonomic Racing Chair (3)

High Back Ergonomic Racing Chair (2)Hot Tags: high-back racen ergonomische gaming stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen