market@yxchairs.com +86-572-5010980

Hoge rugleuning van PU-leer

Krijg meer ruimte met de gamestoel! Deze stoel heeft een stevig, volledig metalen frame, een XL-zitting en rugleuning en een groter draagvermogen (tot 330 lbs).

Beschrijving

Krijg meer ruimte met de gamestoel! Deze stoel heeft een stevig, volledig metalen frame, een XL-zitting en rugleuning en een groter draagvermogen (tot 330 lbs). Stoffen bekleding, geliefd bij klanten van yuexin, is verkrijgbaar in meerdere kleurvariaties: zwart met kleuraccenten voor een meer conservatieve opstelling en rood met zwarte accenten voor een vleugje kleur. Verhoogd schuimgewicht zorgt voor extra demping voor urenlang gamen - of werken - terwijl de hoofdsteun en het lendenkussen uw nek en rug ondersteunen, waardoor de houding verbetert. Al die functionaliteit zit bovenop een vijfsterren aluminium basis, een stalen frame en grote 2,5-inch zwenkwielen.


High Back PU Leather Gaming Chair with Footrest

High Back PU Leather Gaming Chair with Footrest (3)


High Back PU Leather Gaming Chair with Footrest (2)Veelgestelde vragen

V1. Kan ik een voorbeeld bestellen voor uw producten?

A: Ja, we verwelkomen de monsterbestelling om de kwaliteit te testen en te controleren, neem contact met ons op voor een monster.


Q2. Is het oké om mijn logo op producten af ​​te drukken?

A: Ja, we bieden aangepaste services. Informeer ons alstublieft formeel vóór onze productie en bevestig eerst het ontwerp op basis van onze steekproef.


Q3. Hoe zit het met de doorlooptijd?

A: Het monster heeft 1-3 werkdagen nodig, de levertijd voor bulkbestellingen is afhankelijk van de hoeveelheid goederen en of deze is aangepast.
Hot Tags: hoge rugleuning van pu-leer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen