market@yxchairs.com +86-572-5010980

Hoge rug PU Lederen Ergonomische Gaming Stoel

uw ideale keuze voor werken, studeren en gamen. De 002-serie met ergonomisch ontwerp is een van onze meest populaire producten. Met een verstelbare hoofdsteun en lendenkussen troost het zowel de cervicale als de lumbale wervelkolom. De hoekregelaar in racestijl helpt u tegelijkertijd te genieten van achteroverleunen en schommelen.

Beschrijving

uw ideale keuze voor werken, studeren en gamen. De 002-serie met ergonomisch ontwerp is een van onze meest populaire producten. Met een verstelbare hoofdsteun en lendenkussen troost het zowel de cervicale als de lumbale wervelkolom. De hoekregelaar in racestijl helpt u tegelijkertijd te genieten van achteroverleunen en schommelen. Zitkussen en stoelrug vol spons met hoge dichtheid houden je comfortabel na een dag zitten. Het ergonomische ontwerp en het hoogwaardige materiaal maken yuexin stoelen perfect voor zowel thuis als moderne kantoren. Upgrade uw gaming office set-up met yuexin.


High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair (2)

High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair


High Back PU Leather ergonomic Gaming Chair (3)


Hot Tags: hoge rug pu lederen ergonomische gaming stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat

Aanvraag sturen