market@yxchairs.com +86-572-5010980

Ergonomische racestoel met hoge rugleuning

Een gamestoel in raceauto-stijl die luxe en comfort biedt, of hij nu wordt gebruikt voor intense gamesessies en klimmen naar de top van het klassement, of voor lange werkdagen.

Beschrijving

Een gamestoel in raceauto-stijl die luxe en comfort biedt, of het nu' wordt gebruikt voor intense gamesessies en klimmen naar de top van de ranglijsten, of lange werkdagen.

Deze ergonomische stoel heeft een gesegmenteerde vulling die is ontworpen om ondersteuning te bieden met veel contouren waar en wanneer u die het meest nodig hebt, en is ook uitgerust met een uitschuifbare voetsteun voor positieversterking. Verstelbare hoofdsteunen en lendensteunkussens, evenals gewatteerde armleuningen bieden rondom comfort.

Vind uw optimale positie door uw stoel hoger of lager te zetten en tussen 90 - 180 graden achterover te leunen met de kantelspanningsaanpassing en oneindige vergrendelingsposities. Zachte, gewatteerde armleuningen draaien mee met de stoel terwijl deze achterover leunt. Volledige rotatie van 360 graden maakt dynamische bewegingen mogelijk.

High Back Ergonomic Racing Chair


High Back Ergonomic Racing Chair (3)

High Back Ergonomic Racing Chair (2)Hot Tags: ergonomische racestoel met hoge rugleuning, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen