market@yxchairs.com +86-572-5010980

Ergonomische computerstoel met hoofdsteun

Ga gamen met de eSports-bureaustoel. Slank en stijlvol, het is ergonomisch ontworpen voor urenlang spelcomfort. Volledig verstelbaar, draai- en vergrendelingsmechanisme maakt het zitten in deze stoel puur plezier. Met lenden- en neksteun is de Yuexin de perfecte keuze voor urenlang studeren of spelen, of het nu in de slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor is.

Beschrijving

Ga gamen met de eSports-bureaustoel. Slank en stijlvol, de' s ergonomisch ontworpen voor urenlang spelcomfort. Volledig verstelbaar, draai- en vergrendelingsmechanisme maakt het zitten in deze stoel puur plezier. Met lenden- en neksteun is de Yuexin de perfecte keuze voor urenlang studeren of spelen, of het nu in de slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor is.


Kenmerken


Faux PVC-leer:Deze stoel is gemaakt van hoogwaardig kunstleer voor verbeterde duurzaamheid, ademend vermogen en spatbestendigheid tegen onopzettelijk morsen. Het gebruik van PVC biedt meer bescherming tegen slijtage dan dat van traditionele PU-materialen en is gemakkelijker te onderhouden.

4D verstelbare armleuningen:De armleuningen zijn in vier richtingen verstelbaar voor een optimale ondersteuning van de onderarm, wat de polsdruk en spierspanning helpt verlichten.

Verstelbare rugleuning:De rughoek kan tot 160 ° worden versteld, waardoor u uw optimale zithouding kunt instellen tijdens algemeen en gaminggebruik.

Z Ondersteuning voor multifunctioneel kantelmechanisme met vergrendelingssysteem

Het multifunctionele kantelmechanisme met Z-ondersteuning biedt een instelbare kanteling voor het verhogen en verlagen van de spanning door uw lichaamsgewicht aan te passen. Er is ook een kantelslot.

Krachtige klasse-4 gaszuiger:De Klasse-4 gasveer zorgt voor een eenvoudige hoogteverstelling van de stoel voor optimale ergonomische ondersteuning bij het voorkomen van zowel houding als rugbelasting. Ook kun je de hoogte aanpassen voor een optimale ondersteuning op basis van de omgeving.

Ergonomic Computer Chair With Headrest (2)


Ergonomic Computer Chair With Headrest (3)


Ergonomic Computer Chair With Headrest (4)

Hot Tags: ergonomische computerstoel met hoofdsteun, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen