market@yxchairs.com +86-572-5010980

Comfortabele ergonomische computerstoelen

Functie Deze bureaustoel is super eenvoudig in elkaar te zetten. Het duurde misschien 10 - 15 minuten, deze bureaustoel werd geleverd met alle benodigde gereedschappen. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer chair.Comfortable of lang gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoelen. In hoogte verstelbaar, de...

Beschrijving

Functie

Deze bureaustoel is super eenvoudig in elkaar te zetten. Het duurde misschien 10 - 15 minuten, deze bureaustoel werd geleverd met alle benodigde gereedschappen. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer chair.Comfortable of lang gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoelen. In hoogte verstelbaar, de lay-out van de speelstoel is geweldig voor de achterkant, de vergrendelingsrug helpt rechtop te blijven. Bureaustoel gaming stoel computer stoel executive stoel. Deze bureaustoel is ontworpen met mensgerichte ergonomische constructie voor het bieden van comfort zitervaring. De bureaustoelen schommelen heen en weer. Gaming stoel bureaustoel computer stoel executive stoel. Bureaustoel alle onderdelen BIFIMA certificering, betrouwbaarder en steviger, deze bureaustoel heeft een gewichtslimiet van 250 pond. Computer stoel executive stoel bureau stoel gaming stoel.Video Game Chair

Video Game Chair (2)

Video Game Chair (3)

Video Game Chair (5)FAQ

1.How lost u de klachten van ustomer op?

Voor alle klachten van onze klant geven wij binnen 48 uur een redelijke oplossing. Het zou gemakkelijker en sneller voor ons zijn om het probleem aan te pakken als u ons foto's geven van producten met een kwaliteitsprobleem.


2.Kan ik een steekproeforde hebben?

Ja, verwelkomen wij steekproeforde of proeforde vóór massabestelling, kan dit de klant helpen meer informatie over onze stoelkwaliteit te weten. Over het algemeen brengt onze steekproef 2 keer de normale prijs in rekening en betalen we de normale stoelkosten terug nadat de bestelling is bevestigd.


3. welke express gebruikt u vaak om de monsters te verzenden?

Als u zeer dringend bent, kunnen wij DHL, of als uw vereiste gebruiken.


4.I wil stoelen aanpassen, u dat doen?

Natuurlijk, verwelkomen wij klant bieden ons eigen ontwerpidee of duidelijk beeld, kunnen we bespreken over het en doen ons best om hetzelfde te doen zoals de jouwe, kleurrijke karton of borduur logo op de stoel, ook werkbaar voor ons.


Hot Tags: comfortabele ergonomische computerstoelen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen