market@yxchairs.com +86-572-5010980

Comfiest Computer Stoel

Wij presenteren dit gloednieuwe race type hoge rug bureaustoel met een unieke uitstraling en gevoel, in tegenstelling tot de meeste bureaustoelen op de markt. Deze racestoel heeft een hogere rugleuning om het geheel van je wervelkolom te ondersteunen. Onze bureaustoelen bieden een stabiele basis van vijf punten met een gasveer, waardoor het gebruik kan worden aangepast voor verschillende hoogtes om beter te voldoen aan de behoeften van uw kantoor of computerbureau. Materiaal: PU Leer en Mesh.

Beschrijving

Wij presenteren deze gloednieuwe Comfiest Computer Chair met een unieke uitstraling en gevoel, in tegenstelling tot de meeste bureaustoelen op de markt. Deze racestoel heeft een hogere rugleuning om het geheel van je wervelkolom te ondersteunen. Onze bureaustoelen bieden een stabiele basis van vijf punten met een gasveer, waardoor het gebruik kan worden aangepast voor verschillende hoogtes om beter te voldoen aan de behoeften van uw kantoor of computerbureau. Materiaal: PU Leer en Mesh.Functie

Gaming bureaustoel hebben mooie genereuze en sterke uitvoerbaarheid.

Deze bureaustoel heeft grote kussens met de hoofdsteun.

Grootte en look maakt de bureaustoel ideaal voor elke vergaderruimte of kantoor zitplaatsen, de back executive styling om u te ontspannen.

De computer bureaustoel met zware metalen basis en flip-up armen steunen zijn een aantrekkelijk contrast met de zwarte afwerking, met lock hoogte controle.
Comfiest Computer Chair (3)


Het kussen van de ergonomische stoel is verstelbaar, zacht en comfortabel. Goede kussens kunnen het risico op de cervicale spondylosis verminderen, uw nek ontspannen

Deze bureaustoel heeft manierbekleding, prachtig ontworpen en dikte gewatteerd dat een comfortabele zetel zou verstrekken.

De verstelbare bureaustoel bevordert een comfortabele zittende positie, wat belangrijk is wanneer u aan uw bureau of voor de computer voor lange stukken van tijd. Je duwt er gewoon in of duw naar buiten.
Comfiest Computer Chair (9)Comfiest Computer Chair (10)Comfiest Computer Chair (7)


Hot Tags: comfiest computer stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat

Aanvraag sturen