market@yxchairs.com +86-572-5010980
Onze producten

Anji Yuexin Furniture Products omvat het volgende:

1, gamingstoel

2, Mesh-stoel

3, PU-leren stoel

4, bureaustoel

5, vrijetijdsstoel

6, barkruk

7. Stoelonderdelen

We leveren stoelenproducten over de hele wereld aan een breed scala aan bedrijven over de hele wereld, variërend van grote multinationale organisaties tot kleine individuele bedrijven. Elk stuk van de stoel in ons bedrijf is gebaseerd op strikt ontworpen en vervaardigd volgens de carrosseriestructuur.


Our chair.jpg

4(1).jpg

We hebben altijd het gevoel dat al het succes van ons bedrijf rechtstreeks verband houdt met de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Al onze onderdelen kunnen de BIFMA-test doorstaan ​​en voldoen aan de SGS-testnormen van de Verenigde Staten en Europa, zijn ook geslaagd voor de reach-test, UKFR, CA 117, FSC, ISO 9001 enz.5.jpg

Goed uitgeruste faciliteiten, strikte productlijn en kwaliteitscontrole

We zijn in staat om de ontwikkeling en productie van de multifunctionele stoelonderdelen te ontwerpen en bieden enkele van de meest geavanceerde fabricagemogelijkheden die beschikbaar zijn, inclusief op maat gieten en bewerken.

Voor stoelen, van grondstof tot maatwerk, naaien, ponsen van gaten en het plaatsen van spijkers, lijmen van schuim, spijkeren, monteren, reinigen en verpakken, elke stap heeft een zeer strikte kwaliteitscontrole.6.jpg

We hebben klanten uit zowel de binnenlandse markt als de overzeese markt. Anji Yuexin Furniture Sales-managers kunnen vloeiend Engels spreken voor een goede communicatie. Onze belangrijkste afzetmarkt:

Europa 35. 00%

Noord-Amerika 17. 00%

Australië 15. 00%

Maleisië 10. 00%

Midden-OOSTEN 8. 00%

Japan 10. 00%

... en uw markt.